Hoe werkt Skin Schaijk?

Als endermologie® professional start ik met een intakegesprek. Hierin worden uw wensen besproken en een persoonlijk behandelplan opgesteld. Behandelingen vinden plaats met behulp van LPG apparatuur. Deze wetenschappelijk bewezen endermologie® techniek stimuleert op een slimme en volledig pijnloze manier de huid en voelt aan als een diepe massage.

Behandelingen zijn 100% natuurlijk waardoor er zelden contra-indicaties zijn. Door gebruik van de apparatuur zijn de behandelingen consistent en resultaten zijn gerichter dan bij manuele therapie. Middels voor en na foto’s zijn de resultaten goed zichtbaar.

Voor het beste resultaat wordt gestart met twee behandelingen per week, welke later afgebouwd wordt naar één behandeling per maand. Afhankelijk van het doel en de problematiek zal na 3 tot 10 behandelingen resultaat zichtbaar zijn. Tijdens een persoonlijke intake kunnen wij een goede indicatie geven van de behandelduur.

Samen staan wij sterk! Tijdens een behandeling ondersteunen wij de natuurlijke processen in het lichaam. Om een optimaal resultaat te behalen heeft het lichaam uw hulp nodig. Zo is voldoende water drinken belangrijk om de losgemaakte afvalstoffen af te kunnen voeren. Bewegen is hierbij ook een essentiële factor. Vanzelfsprekend is het dat evenwichtige voeding een belangrijke factor is bij resultaat behalen. Niet zozeer een dieet, wel evenwichtige voeding.